Dakgoot reiniging

Jaarlijks de dakgoot reinigen is noodzakelijk, u voorkomt hiermee verstopping van de dakgoot.

Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over de dakgoot heen langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat de muur gaat beschimmelen. De dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Door het gewicht van het water kan de dakgoot los komen te zitten.

Ter voorkoming van verstoppingen en het overlopen van uw dakgoot adviseren wij om elk najaar uw dakgoot te laten reinigen. Denito Schoorsteentechniek is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten en kan u gedegen advies geven.

Hoe we uw dakgoot reinigen

Tijdens het reinigen van uw dakgoot maken we eerst de afvoer vrij van bladeren en vuil. Vervolgens verwijderen we het achtergebleven water uit de goot door met de handveger richting de afvoer te vegen. We scheppen de bladeren en het vuil uit de goot in een emmer. Tot slot plaatsen we de bescherming van de afvoer weer terug.

Contact

Het reinigen van dakgoten is risicovol werk. Denito Schoorsteentechniek BV is u hierbij graag van dienst. Neem contact  met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Dakgoot reinigen door Denito Schoorsteentechniek