Elektrisch schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen nieuwe stijl!

Periodiek onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk; het voorkomt vuil- en roetafzetting in het rookkanaal. Uit oogpunt van brandveiligheid is het noodzakelijk om uw schoorsteen minimaal één maal per jaar te laten vegen. Als u ook in de zomer stookt, moet dit minstens tweemaal per jaar gebeuren. Daarnaast moeten de haard/kachel en de schoorsteen regelmatig worden geïnspecteerd op gebreken die een risico kunnen vormen voor uw veiligheid. Laat daarom uw schoorsteen vegen door de erkende schoorsteenveger: Denito Schoorsteentechniek.

 

Werkwijze bij elektrisch schoorsteenvegen

Naast het reguliere schoorsteenvegen, biedt Denito Schoorsteentechniek u nu een nieuwe, revolutionaire manier van schoorsteenvegen!

 

Elektrisch roterend schoorsteenvegen en reinigen

Dit veegsysteem, dat wordt aangedreven door een accuboor, heeft de meest inventieve techniek voor het reinigen van rook-, ventilatie- en afvoerkanalen. Het werkt snel, grondig, schoon, veilig en eenvoudig, en het geeft een indrukwekkend eindresultaat. De kracht van de elektrisch roterende aandrijving zorgt voor roetverwijdering aan de kanaalwanden; de borstelzwepen vegen elke plek en hoek, tot wel honderd maal op één plaats. Het gehele schoorsteenkanaal wordt op deze manier gereinigd. U bent weer verzekerd van een optimale en veilige verwarming.

 

De voordelen van elektrisch roterend schoorsteenvegen op een rij:

·         grondiger dan handmatig schoorsteenvegen

·         bijna stofvrij door middel van een industriële stofafzuiging

·         ook reiniging van de schoorsteenkap

·         geschikt voor elk type kanaal: rond, vierkant of een andere vorm

 

Zo ziet elektrisch schoorsteenvegen er uit
 
 
Zie hieronder het resultaat.
 
Resultaat van elektrisch schoorsteenvegen

 

*Denito Schoorsteentechniek heeft uw gegevens en historie digitaal opgeslagen. Tevens is er kopie van uw veegbewijs, een geruststellend idee dat u en uw verzekeraar te allen tijde hierover kunnen beschikken.

Wilt u meer weten over elektrisch schoorsteenvegen of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Bij Denito kunt u terecht voor schoorsteenvegen, vogelnest verwijderen, schoorsteen inspectie en vele andere diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.