Schoorsteen renovatie

Waarom schoorsteenrenovatie?

Schoorsteenrenovatie is noodzakelijk wanneer uw schoorsteen ernstige gebreken vertoont zoals slechte voegen, alg en mosvorming. Ook na schoorsteenbrand, bij asbest of wanneer het rookkanaal van stenen is gemaakt, kan de schoorsteen toe zijn aan renovatie. En een schoorsteen die er weer als nieuw uitziet, geeft uw woning een fraaie uitstraling.

 

de werkwijze van denito schoorsteentechniek

Bij schoorsteenrenovatie kijken wij uiteraard eerst naar de staat van de schoorsteen. Aan de hand daarvan bepalen we, in overleg met u, wat nodig is om de schoorsteen in goede staat te brengen. Schoorsteenrenovatie is vakwerk, vooral vanwege de lastige bereikbaarheid en de hoge kwaliteitseisen.

 

de werkzaamheden bij het renoveren van de schoorsteen

Bij het renoveren van de schoorsteen voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

*     verwijderen oud loodwerk en oude voegen

*     indien nodig stenen vervangen van het metselwerk

*     schoorsteen onder hoge druk schoon spuiten

*     opnieuw lood plaatsen

*     schoorsteen opnieuw voegen

*     indien nodig bovenplaat van de schoorsteen vervangen

*     schoorsteen impregneren

*      ter voorkoming van lekkage: eventueel vervangen van het stenen rookkanaal door een RVS kanaal of plaatsing van een RVS voering.

 

Kies voor de beste schoorsteenrenovatie

Kiest u voor Denito, dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor een geslaagde schoorsteenrenovatie bent u bij ons op het juiste adres. Om zeker te weten of uw schoorsteen veilig is en in goede staat verkeert, belt u ons voor een schoorsteeninspectie.

 

informatie aanvragen over schoorsteenrenovatie

Hebt u vragen over het renoveren van de schoorsteen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met Denito Schoorsteentechniek BV.